Připojte se k nám na facebooku - skupinka: DEMANERA - PRODEJ LÁTEK. Ve skupince najdete mnoho výhodných nabídek!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.02.2022
Máme pro Vás novou sekci
Vytvořily jsme pro Vás nově BLOG u nás na stánce a budeme se snažit připravit zajímavá temáta.  Tak nám prosím držte palečky, ať se nám to daří. Budem... číst celé
14.03.2022
ŽEBROVANÝ ÚPLET
✂️Sluníčková bleskovka - ŽEBROVANÉ ÚPLETY! Velice populární materiál, vhodný na trička, šatičky, čepice, tunely a mnoho dalšího :-) Krásné barvy, pří... číst celé
Zobrazit všechny novinky
 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mušelín
02.04.2022 Látky
Mušelín
Možnost objednání mušelínu :-) číst celé
ŽEBROVANÉ ÚPLETY
14.03.2022 Látky
ŽEBROVANÉ ÚPLETY
Možnost objednání ŽEBROVANÝCH ÚPLETŮ! číst celé
Představujeme Kláru
02.03.2022 Látky
Představujeme Kláru
Už to budou víc jak dva roky, co jsme si pořídily novou kolegyni – Kláru. Je to tichá, skromná krejčovská panna. Do nedávna jen tak stála a sem tam ob... číst celé
Vlastní originál nebo tuctovka z obchodu?
27.02.2022 Šití
Vlastní originál nebo tuctovka z obchodu?
Jedno i druhé má své plusy a mínusy. Často slyším, že je šití drahé…. Tak počítejte se mnou. číst celé

Copyright © [2022] demanera
MANERA CONSULTA, s.r.o., Kalusova 871/8, 709 00 Ostrava - Mariánské Hory
mob.: 774 789 097, 774 449 507 latky (zavináč) demanera.cz

Najdete nás

Na facebooku: Látky demanera

Na facebook skupince: demanera - prodej látek

Na instagramu: latkydemanera 

Kontaktní informace

Adresa:
Kalusova 871/8
709 00 Ostrava - Mar. Hory

Pracovní doba:
PO:  zavřeno
ÚT:  9,00 - 17,00 hod
ST:  9,00 - 17,00 hod
ČT:  9,00 - 17,00 hod
PÁ:  zavřeno

dle domluvy také v jiných časech

Kontakty:
mobil:           774 789 097
                     774 449 507
e-mail:         latky (zavináč) demanera.cz
web:             www.demanera.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz